sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Marraskuun vatsalihashaaste

RunAway Mama:n blogista löysin mukavalta kuulostavan kuukausihaasteen, johon on aivan pakko lähteä mukaan.  Haaste on vatsalihashaaste, jossa tehdään 30 päivän aikana neljää erilaista vatsalihasliikettä. Liikkeiden määrä lisääntyy päivittäin, mutta on siellä onneksi muutama lepopäiväkin :)

Joku luonnon oikku varmaan, mutta mä tykkään tehdä vastalihasliikkeitä, tosin koskaan en oo tehnyt tällaisia määriä ja päivittäin, mutta se tässä haasteessa niin kiinnostikin, jotta päätin lähteä haasteeseen mukaan. Onko täällä muita haasteeseen mukaan lähtijöitä? En usko, että tollasia vatsalihaksia saan kuukauden aikana itselleni, mitä kuvassa näkyy, mutta jos ees vähän kiinteytyis toi vatsanalue niin olisin tyytyväinen :D
Kuva: googlen kuvahausta

Otin varaslähdön ensi viikon juoksun harjoitusohjelmaan ja tein jo tänään harjoituksen, jossa piti kävellä 5 min / juosta 5 min yhteensä 60 min. Yön aikana oli satanut lunta viisisen senttiä, mikä hankaloitti auraamattomilla teillä juoksua lumen muljutessa kengän alla :(

Harjoitus meni muuten mukavasti ja hyvin jaksoin juosta. Huomenna onkin sitten vapaapäivä juoksun osalta, vatsalihasliikkeet kuitenkin tehdään, vai mitä ?


Lumihiutale tanssia ihastellen seuraavaan kertaan,

-Lapinnoita-

2 kommenttia:

  1. Vihaan vatsalihasliikkeiden tekemistä eli aivan eri linjoilla tuon haasteen mielekkyydestä kuin sinä, mutta voisin silti osallistua, kun ei se kuukautta kauemmin kestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa WW!! Tsempataan toinen toisiamme niin eiköhän me yksi haaste yhdessä kukisteta!

      Poista

Kiitos kun pyörähdit blogissani, kommentit piristävät aina päivääni ;)
Tervetuloa uudestaan !

-Lapinnoita-